home
deelnemers
demonstraties
informatie
wedstrijd
workshops
contact
De deelnemende stands in 2014 zijn vooralsnog:
(binnenkort hopen we nog enkele standhouders bekend te kunnen maken)


* Uit Nederland

De Marsepeinspecialist
www.demarsepeinspecialist.nl
Organisator van deze Tentoonstelling en Beurs, Bart van Vliet 4e generatie eigenaar van Banketbakkerij Jac. van Vliet en Zonen, Hooftstraat 61 in Alphen aan den Rijn. Bekend van de mooie etalages, kinder taarten, en natuurlijk de ongekende sortering marsepein figuren rond Sinterklaas. Zijn bedrijf zal uitgebreid gepresenteerd worden, en natuurlijk zijn er doorlopende demonstraties marsepein modelleren. Als hobby maakt hij bloemen en planten van suiker, en op uitnodiging verzorgt hij demonstraties over zijn werk en hobby.

Decoreerjetaart.nl onderdeel van de Marsepeinspecialist.
www.decoreerjetaart.nl
Wat verkopen zij: Eetbare taartdecoraties en natuurlijk kwaliteitsmarsepein 1:2
Op de beurs zullen zij een groot assortiment 3D suikerfiguren verkopen, ook veel bloemetjes, zilver pilletjes en natuurlijk Marsepein. Verder zijn er demonstraties en verkoop van Blossom Sugarart moulds/veiners.

Ellen's Creative Cakes
www.ellenscreativecakes.nl
Zij hebben een zeer grote webshop, importeur en distribiteur voor de benelux en Duitsland van Alphabet moulds. Deze silliconen mallen zijn speciaal geschikt voor Cupcakes te decoreren.
Ook zijn ze gecertificeerd voor Wilton en PME instructeur.
Ze geven vele verschillende workshops en Cursussen.

Mjam Taart
www.mjamtaart.nl
Nederlands 1e Taartmagazine geheel gericht op thuisbakkers.
Ieder kwartaal komt het uit, artikelen door veelal semi prof's en bekenden uit binnen en buitenland.

Susan's Cake Decorating
www.susanscakedecorating.com
Susan behoort tot Nederlands beste Suikerwerk maaksters: zij is een allround suikerwerk artiest.
Zij is de leermeester van diverse Top Pattissiers, die bij haar vele technieken hebben geleerd.
U kunt bij haar deze technieken leren, in kleine groepjes, met een 1 daagse workshop of een meerdaagse cursus.
Zij geeft ook les volgens de PME modules, waarvoor ze ook officieel is gecertificeerd!!

Hittepetaart
www.hittepetaart.nl
Zeer apparte molds en ook workshops.
Hun mallen zijn ook speciaal geschikt voor het decoreren van cupcakes.
Een aantal van hun mallen worden ook verkocht door Bien Cakes.

Fun with Cakes ( Belgiƫ)
www.funwithcakes.be
Zij verzorgen verkoop en logistiek van alle Annelies van Tessel produkten. Tevens hebben ze een zeer complete webshop waar je alles kan vinden. Annelies zal bij hun in de stand demonstreren.

ProCakes (Belgiƫ)
www.procakes.be
We zullen daar onze ingredienten aanbieden (geen marsepein) zoals bakmixen, bavaroismixen, smelt chocolade en een stuntaanbieding van Callebaut fondant. Bovendien een nieuwe lijn strooisels van Tasty Me.

Annelies van Tessel
www.anneliesvantessel.nl
Ze heeft vele prijzen gewonnen met haar kunstwerken, waaronder haar beroemde huisjes, en prachtig vormgegeven figuren.
Ze geeft workshops bij haar thuis en door heel Nederland.

Taartshoppie
www.taartshoppie.nl
Een zeer complete webwinkel waar je alles vindt wat je maar nodig kan hebben ook geven zij diverse workshops.

Atelier Arina (Arina van Driel)
www.koudporselein.nl
Zij loopt al jaren mee in het circuit, gespecialiseerd in koud porselein, modelleerwerk en natuurlijk ook bloemen Hier heeft zij al vele nationale en Internationale prijzen mee gewonnen !! De laatste jaren maakt zij ook veel bloemen van Suiker, en ook hiermee heeft zij onlangs een belangrijke prijs gewonnen. Voor een cursus/ worshop bij haar thuis of op lokatie bent U bij haar op het juiste adres.

Koek-it
www.koek-it.nl
Geen onbekende in ons wereldje. Ruim 400 uitstekers in haar assortiment. Ook bakvormen, kruiden en mixen voor koekjes zijn bij haar te koop. Op de beurs kan je alles van dichtbij bekijken en aanschaffen.

Janny Bakker Patisserie
www.jannybakkerpatisserie.nl
Ze heeft een passie voor patisserie en speciaal ook voor chocolade. Ze presenteerd uit Amerika mooie mallen van het merk Spring Leaf. Ze zal op de beurs demonstraties geven en al haar materialen te koop aanbieden.

Zoet Genot
www.zoetgenot.nl
Adriana is de eigenaresse van de prachtige lichte en ruime winkel in de binnenstad van Gouda. Bakblikken, gereedschap, fondant en marsepein, kleurstoffen zijn slechts enkele van de product groepen die zij in haar mooie winkel verkoopt. Natuurlijk biedt zij ook workshops en kinderfeestjes aan.

het Bonte Taartje
www.hetbontetaartje.nl
Sabrina en Anneke promoten hun geweldige boek, en er zijn een aantal originele voorbeelden uit hun boek te zien. Ze demonstreren gedurende de dag, en geven elke dag 2 workshops.
(meer info volgt)

Stertaarten
www.stertaarten.nl
Jennifer uit Lelystad heeft een zeer complete webshop en winkel. Zij verkoopt heel veel benodigdheden, en ook voor workshops kan je bij haar terecht ! Nieuw in haar assortiment zijn de sweet lace mallen. Bekijk het eens rustig op haar site.

Cake, Bake & love
www.cakebakeandlove.nl
Haar winkel zit in Voorburg, Danielle heeft sinds jan. 2013 deze winkel overgenomen voor veel benodigdheden, workshops, en kinderfeestjes is dit een goed adres. Taarten in opdracht verzorgt ze ook.

The Little Cake Shop

www.thelittlecakeshop.nl
Gevestigd in Hilversum, Spuisteeg Een complete webshop waar van alles te koop is. Het meest bekend van vele Masterclasses gegeven door grote Internationale namen zoals , Natalia da Silva , Kaysie Lackley , Kristina Rado en Pirikos Neem maar eens een kijkje op hun site !!

Party cupcakes
www.partycupcakes.nl
Verkooppunt van de Springerle moulds In 1e instantie gemaakt om mooie koekjes mee af te drukken, maar ook zeer geschikt om taarten en cupcakes op een eenvoudige manier en met een zeer gedetailleerd resultaat te decoreren. Marlies zal het je graag demonstreren!
* Uit Engeland

Ximena Sempertequi
www.cakesbyximena.com
Ximena komt speciaal over uit Miami Florida.
Zij verkoopt zeer speciale uitsteker-sets waarmee je schitterende kleertjes voor Baby's kan maken, natuurlijk van suiker.
Ook haar schoentjes zijn geweldig, tevens malletjes en nog veel meer.
Kijk maar op haar site !!

Edable Art
(geen website bekend)
Zij verkopen vele kleuren dust's (eetbaar en niet-eetbaar) en andere effectpoeders die te gebruiken zijn voor het decoreren van onder andere taarten.

Georgie Godbold
(geen website bekend)
Bekend van haar wobbly figuren en haar leuke boekje is net uitgekomen.

Celcakes, Celcrafts
www.celcrafts.co.uk
Margaret Ford
Bekend bij de bloemenmakers voor hun speciale uitrolplank met groeven en de gele Cel-pad voor het verdunnen en uitrollen. Tijdens het weekend zal er speciale aandacht zijn voor hun nieuwe cel shapes mallen en nieuwe first impressions moulds. Voor voorbeelden kijk op hun site bij 'what's new' Margaret neemt een beperkt assortiment van hun collectie mee.


Wijzigingen onder voorbehoud.